Onderhoud

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden en renoveren van bestaande kabelnetwerken, data infrastructuur, muziek- en omroepinstallaties, CAI-netwerken en kabeltelevisie. Dankzij onze expertise en speciale meetapparaten kunnen wij snel en adequaat storingen opsporen en oplossen.

Installatietechniek

Ons team heeft jarenlang ervaring met het installeren, aanleggen en doormeten van kabeltelevisie, muziek- en omroepinstallaties, videoconferentie systemen en CAI-netwerken. Beeld en geluid kennen geen geheimen voor ons, net als coax en glasvezel aansluitingen.

Waarin zijn wij anders? In dat wij alles wat we doen doormeten. In ons eigen R&D ontwikkelen we onze eigen meetapparatuur. Na het opleveren van een installatie nemen we ons eigen werk onder de loep en meten we alles door. Zo weten wij zeker dat we jou met een goed functionerende installatie achter laten.

Metingen

Meten is weten. Bij ons is dit de norm. Bij elke onderhoudsklus, installatieproject of opsporingsverzoek begint het met een meting. Een 0 meting is voor ons het uitgangspunt waaruit we werken. Vanuit hier geven we richting aan ons werk.

Na oplevering eindigen we met een meting. En hiermee is dit ons eindstation. Deze meting geeft ons de data die wij nodig hebben om ons eigen werk te controleren. Wanneer alle waarden kloppen, dan kunnen we het project afwikkelen. Klopt het niet, dan gaan we door tot we signaalsterkte hebben bereikt wat we voor ogen hebben.

Onze meetapparatuur ontwikkelen wij voor een deel zelf. Dit doen we in ons eigen R&D. Voor een deel maken we gebruik van meetinstrumenten die door onze fabrikanten wordt aangeleverd. Waar nodig laten wij ons certificeren voor het gebruik hiervan.

Onderhoud