Niet goed verstaanbaar zijn kan tot vervelende situaties leiden. Denk aan onduidelijkheden, onbegrip of irritaties over het geluid zelf. Herinner jij je die schelle omroepberichten die komen uit oude ‘toeters’, zoals op de ijsbaan of het sportveld het geval was?

Veel omroepinstallaties zijn verouderd

In veel fabrieken worden deze nog steeds gebruikt. Ook de onhandigheid in gebruik of de beperkte functionaliteit kunnen zorgen voor frustratie, waardoor bestaande omroepinstallaties niet meer gebruikt worden. Men vindt een work-around.

Maar audiotechnologie heeft zich de afgelopen 20 jaar flink ontwikkeld.

Jaarlijks komen er nieuwe apparaten op de markt en wordt er technologie uitgebracht die gebruiksvriendelijk verbeteren, audiokwaliteit verhogen en daarmee uitstekende vervangers zijn voor veel verouderde omroepsystemen. Bovendien komen er veel luidsprekers op de markt die stem en muziek geweldig goed weergeven. Dat schelle geluid is nergens meer voor nodig.

Omroepinstallaties met een gouden randje

Onze omroepinstallaties hebben een gouden randje. Wat bedoelen we hiermee? We installeren met precisie en vakkundigheid. We stellen het geluid tot in perfectie af. We kiezen voor apparatuur waarmee jij jouw systeem gebruiksvriendelijk kunt bedienen. En we meten alles na oplevering. Hierop mag jij onze omroepinstallatie toetsen, nadat wij ons werk hebben gedaan.