De Nederlandse sportvelden hangen nog vol met ouderwetse toeters. Van die schelle luidsprekers waar elke toeschouwer zich aan irriteert. De omroepmededelingen zijn slecht te verstaan en de muziek niet te horen. Daar valt wat te winnen voor jouw vereniging. Want muziek is niet meer weg te denken in de amateursport. Tijdens de warming-up of bij een doelpunt wordt muziek afgespeeld om de sfeer van dat moment kracht bij te zetten.

Gebruiksvriendelijke bediening 

Wij bieden een combinatie aan van gebruiksvriendelijke bediening waarop zo min mogelijk knopjes te vinden zijn met luidsprekers die met gemak 100 meter kunnen overbruggen. 

Het geluid klinkt over 100 meter afstand alsof er naast je iemand staat te praten. Loepzuiver, kristalhelder. Muziek is nu geen irritatiefactor meer, maar verandert het sportveld in een omgeving waar een lekker sfeertje heerst. Waar welke toeschouwer en sporter met plezier naartoe gaat.

Omroepinstallaties met gouden randje

Onze omroepinstallaties voor sportvelden hebben een gouden randje. Wat bedoelen we hiermee? We installeren met precisie en vakkundigheid. We stellen het geluid tot in perfectie af. We kiezen voor apparatuur waarmee jij jouw systeem gebruiksvriendelijk kunt bedienen. En we meten alles na oplevering. Hierop mag jij onze geluidsinstallatie toetsen, nadat wij ons werk hebben gedaan.

omroepinstallatie sportveld