De schoolbel is cruciaal voor het ritme in het onderwijs. De leerlingen leven van bel naar bel. De schoolbel geeft de pauzes aan en zorgen ervoor dat iedereen weer op tijd in de volgende les is. Een storing in dit systeem en de hele school raakt in de war. Daarnaast kan hetzelfde systeem voor omroepmededelingen gebruikt worden. Dat maakt een omroepinstallatie multifunctioneel voor scholen.

Omroepinstallatie vervangen of aanpassen

Wij kunnen bestaande omroepinstallaties vervangen, maar ook aanpassen. Soms is het genoeg om het hart van de installatie te vervangen voor nieuwe, moderne apparatuur. Apparatuur uitgerust met technologie welke gemakkelijk te bedienen is en dat veel meer functies heeft dan de techniek van 20 tot 30 jaar geleden.

Wij meten jullie omroepinstallatie door en kijken waar de uitdagingen zitten, waarna we jullie een voorstel geven hoe we dit voor jullie kunnen oplossen.

Omroepinstallatie met gouden randje

Onze omroepinstallaties voor scholen hebben een gouden randje. Wat bedoelen we hiermee? We installeren met precisie en vakkundigheid. We stellen het geluid tot in perfectie af. We kiezen voor apparatuur waarmee jij jouw systeem gebruiksvriendelijk kunt bedienen. En we meten alles na oplevering. Hierop mag jij onze geluidsinstallatie toetsen, nadat wij ons werk hebben gedaan.