Een goede geluidsinstallatie aanleggen is een ambacht wat niet altijd op waarde wordt geschat. Vaak wordt er ten onrechte te weinig aandacht besteed aan geluid.

Wat als een geluidsinstallatie slecht klinkt?

Maar wat nu als je het omdraait? Wat gebeurt er met jou wanneer je slecht geluid om je heen hebt? Krakende muziek? Een radio die stoort? Een omroepmededeling die schel klinkt? Of een online meeting waarin je elkaar niet verstaat?

Wij kiezen voor kwaliteit geluid

De irritaties en frustraties die wij in de loop der jaren bij onze opdrachtgevers hebben meegemaakt spreken boekdelen. Zodra dit geluid vervangen werd door één van onze oplossingen ontstond er opluchting. 

Een verademing. Prettige, volle muziek om naar te luisteren. Duidelijk alle liedjes op de radio kunnen verstaan en de nieuwslezer horen. Of kraakheldere omroepberichten over afstanden van honderden meters.

Geluidsinstallatie met een gouden randje

Onze geluidsinstallaties hebben een gouden randje. Wat bedoelen we hiermee? We installeren met precisie en vakkundigheid. We stellen het geluid tot in perfectie af. We kiezen voor apparatuur waarmee jij jouw systeem gebruiksvriendelijk kunt bedienen.

En we meten alles na oplevering. Hierop mag jij onze omroepinstallatie toetsen, nadat wij ons werk hebben gedaan.

Geluidsinstallatie apparatuur