De kantine is het middelpunt van alle sociale activiteiten binnen jouw bedrijf. Hier komt jouw team samen, wordt er gegeten, gezamenlijk koffie gedronken en wellicht spelletjes gespeeld. Zodra er iemand in het zonnetje wordt gezet, dan komt iedereen hier bij elkaar. Maar ook op vrijdagmiddag tijdens de borrel wordt het gezellig. En in elk van deze sociale ontmoetingen kan muziek een belangrijke rol spelen ter ondersteuning van de gezelligheid.

Geluidsinstallatie kantine met microfoon

Hierin zijn een aantal zaken belangrijk. De muziekkeuze is aan jou, maar het geluid moet goed zijn. Daarnaast is het belangrijk dat de geluidsinstallatie in de bedrijfskantine makkelijk te bedienen is. Wanneer dit niet het geval is, dan wordt de geluidsinstallatie ook niet gebruikt. 

Ook is het prettig wanneer er een microfoon voor handen is. De microfoon kan gebruikt worden tijdens vieringen, maar ook tijdens inpandige evenementen, zoals open dagen of trainingen.

Geluidsinstallatie met een gouden randje

Onze geluidsinstallaties voor bedrijfskantines hebben een gouden randje. Wat bedoelen we hiermee? We installeren met precisie en vakkundigheid. We stellen het geluid tot in perfectie af. We kiezen voor apparatuur waarmee jij jouw systeem gebruiksvriendelijk kunt bedienen. En we meten alles na oplevering. Hierop mag jij onze geluidsinstallatie toetsen, nadat wij ons werk hebben gedaan.