Muziek is onlosmakelijk verbonden met het goede leven. De sfeer tijdens een diner wordt versterkt door bijpassende muziek. Muziek die klopt bij het ontvangst, verblijf en afscheid van de gasten. Dit geldt niet alleen in restaurants, maar ook in hotels. In cafés mag muziek natuurlijk niet ontbreken. Achtergrondmuziek aan de bar, maar zodra het gezellig wordt gaat het volume omhoog.

Je geluidsinstallatie als omzetmaker

Je zou het misschien niet zeggen, maar goed geluid is een echte omzetmaker. Want draai het eens om… Stel dat het geluid slecht zou zijn. Te hard. Krakend. Of irritant qua toon. Dan blijf je als gast niet langer hangen. Integendeel. Dan sla je het dessert over. 

Wanneer het geluid wel goed is afgesteld, dan blijven gasten hangen. Dan vult de muziek de lege ruimte op en worden ongemakkelijke stiltes doorbroken. Daarbij hoor je ook niet exact wat de gasten aan een andere tafel zeggen. Wel zo fijn!

Geluidsinstallatie met een gouden randje

Onze geluidsinstallaties voor de horeca hebben een gouden randje. Wat bedoelen we hiermee? We installeren met precisie en vakkundigheid. We stellen het geluid tot in perfectie af. We kiezen voor apparatuur waarmee jij jouw systeem gebruiksvriendelijk kunt bedienen. En we meten alles na oplevering. Hierop mag jij onze geluidsinstallatie toetsen, nadat wij ons werk hebben gedaan.