In Nederland zijn er 6 tot 7 miljoen kabel aansluitingen te vinden. Niet alleen in huishoudens, maar ook in het bedrijfsleven, bij zorgcentra en overheidsinstellingen. Sommige aansluitingen zijn al tientallen jaren oud. Storingen of uitval is dan ook niet meer dan logisch. Wanneer dit gebeurt, dan ontstaat er meestal stress. Er kunnen groepen mensen zijn die geen TV meer kunnen kijken of bepaalde processen bij bedrijven of organisaties komen onder druk te staan.

Expertise in kabeltelevisie

Bij HeiBrink Telecom hebben wij een expertise opgebouwd op het beheren, onderhouden en aanleggen van kabeltelevisie netwerken. Zo vervangen wij verouderde systemen voor nieuwe digitale headend oplossingen. Of brengen wij glasvezel naar COAX. 

 

Wij kunnen signalen overzetten of herschikken door bijvoorbeeld het aanbod van Ziggo te combineren met radio en aanbod vanuit een satelliet. Zo groeperen we kanalen waardoor er een compleet eigen televisieaanbod ontstaat. Ook kunnen we je bestaande CAI netwerk moderniseren of een upgrade geven. We vervangen de bestaande antennes en sporen storingen op.

Kabeltelevisie met gouden randje

Onze kabeltelevisie systemen hebben een gouden randje. Wat bedoelen we hiermee? We installeren met precisie en vakkundigheid. We stellen de kanalen tot in perfectie af. We kiezen voor apparatuur waarmee jij gegarandeerd jarenlang vooruit kunt. En we meten alles na oplevering. Hierop mag jij onze kabeltelevisie toetsen, nadat wij ons werk hebben gedaan.