Sinds corona is het hybride werken volledig geïntegreerd in ons bedrijfsleven. Een ontwikkeling die binnen de overheid al langer gaande was. Maar wanneer je op afstand vergaderd, dan zullen je vergaderruimtes optimaal uitgerust moeten worden met beeld en geluid. Doe je dit niet, dan kun je niet op afstand vergaderen. Zo simpel is het. Slecht geluid is de grootste irritatie tijdens online vergaderingen. De kwaliteit van de installatie en de apparatuur bepaalt de kwaliteit van je meeting.

Beveiligde videoconferencing oplossingen

De technologie op het gebied van videoconferentie heeft zich in razend tempo ontwikkeld. En kent voor ons geen geheimen meer. Zo bieden wij oplossingen die niet kunnen worden afgeluisterd, welke extreem eenvoudig te bedienen zijn en die op elk moment van de dag betrouwbaar kunnen worden gebruikt.

Wij zorgen voor een perfecte afstemming tot beeld en geluid. Een scherm met messcherp beeld, luidsprekers met loepzuiver geluid en microfoons met een kraakheldere verstaanbaarheid.

Videoconferencing met gouden randje

Onze videoconferentie systemen hebben een gouden randje. Wat bedoelen we hiermee? We installeren met precisie en vakkundigheid. We stellen het geluid tot in perfectie af. We kiezen voor apparatuur waarmee jij jouw systeem gebruiksvriendelijk kunt bedienen. En we meten alles na oplevering. Hierop mag jij onze videoconferencing systemen toetsen, nadat wij ons werk hebben gedaan.