Heibrink Telecom vindt zijn oorsprong in 2014. Jan Heibrink is de jaren hiervoor werkzaam geweest bij Schuuring (inmiddels Allinq) in Harderwijk. Binnen Schuuring was hij verantwoordelijk voor beheer en onderhoud van kabelnetwerken (HFC), Mobiele Telecom installaties en enkele MKB klanten, zoals campings, verzorgings- en ziekenhuizen. Daarnaast verrichte Jan ook werkzaamheden voor Defensie waar specialistische kennis voor benodigd was.

Jan was intussen voor zichzelf begonnen, maar kreeg nog steeds vraag naar hulp van zijn oud-klanten. Het idee ontstond om MKB klanten en enkele onderdelen van Defensie onder te brengen bij Heibrink Telecom omdat deze niet meer pasten binnen de processen van Schuuring. En daar werd het fundament voor ons bedrijf gelegd.

“We werken graag met onze handen’

Zoon Joey is, net als zijn vader, met elektronica opgegroeid. Als jong ventje was hij niet weg te slaan uit de werkplaats van zijn vader. Tijdens zijn ICT-opleiding kwam hij erachter dat hij niet alleen maar op de computer wilde werken, maar ook met zijn handen. In 2010 startte hij als Field Service Engineer bij Schuuring/Allinq. In 2019 wist Jan zijn zoon Joey te overtuigen om samen te werken in het bedrijf. Inmiddels is Joey de eigenaar van het familiebedrijf Heibrink Telecom en heeft Jan een stap terug gedaan.

Opdrachtgevers zoals Defensie hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Installaties moeten perfect werken en is er geen ruimte voor losse eindjes en twijfel. Deze mindset is verankerd in het DNA van Heibrink Telecom. Zelf noemen we het ‘installaties met een gouden randje’. 

Onze installaties zijn afgewerkt tot in perfectie, waarna metingen plaatsvinden, alvorens op te leveren. Zo testen wij onze eigen vakkundigheid en weten wij zeker dat wij onze opdrachtgevers dankbaar achterlaten.

Joey Heibrink

 

Samen kijken wat nodig is voor jullie

Wij concurreren niet op prijs. Samen kijken we met onze opdrachtgevers wat nodig is. Dit is een andere vraag en daardoor komen we samen met hen tot een ander gesprek.

Inmiddels hebben wij ons ontwikkeld tot volledig “system integrator” op het gebied van beeld, geluid, data- en tv netwerken over coax- alsook glasvezelkabel (HFC). Onze installaties kenmerken zich door een gouden randje. Installaties waar het vakwerk vanaf spat, netjes, clean, volledig symmetrisch geplaatst.

De Heibrink wijze

Wij gaan met onze opdrachtgevers om op zo’n manier zoals wij zelf ook graag behandeld willen worden. We zijn in voor een lolletje, wanneer het kan. We komen netjes voor de dag…doen wat we zeggen…en zeggen wat we doen.

Waar wij het voor doen? De dankbaarheid van onze klanten. Dat is waar wij de energie van krijgen om een volgende klus op dezelfde wijze aan te pakken. Op de Heibrink Telecom wijze. Installaties, onderhoud en metingen met een gouden randje.

Opdrachtgevers

Hieronder vind je een aantal opdrachtgevers met wie wij samenwerken:

  • Rijksvastgoedbedrijf
  • Ministerie van Justitie
  • Ministerie van Defensie
  • WAM&VanDuren Bouwgroep
  • Klein Poelhuis Emmeloord BV
  • Bouwbedrijf De Witte BV
  • Allinq Group
  • Equans
  • Business Audio Systems
  • Niehoff High Tech Sound